Online Adviseur bij Zon voor Friesland (m/v) 

Krijg jij energie van het adviseren van consumenten? Wil je een bijdrage leveren aan de duurzame wereld van morgen? En ben je op zoek naar een uitdagende (bij)baan? Dan is deze vacature als online adviseur bij Zon voor Friesland geknipt voor jou

 

Over de functie

Het gaat om een commerciële functie waarbij je werk primair bestaat uit het adviseren van consumenten die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen. In een Online adviesgesprek inventariseer je de behoeften van de klant, presenteer je Zon voor Friesland en maak je een advies met een bijbehorend voorstel voor de klant. Na afloop van dit gesprek behoud je het contact en is het doel om tot overeenstemming met de klant te komen. Daarnaast werk je vanuit de Zon voor Friesland winkel in de binnenstad van Leeuwarden. Dit houdt in dat je ook direct persoonlijk contact met geïnteresseerden hebt en deze terplekke van advies kunt voorzien.

Wat wij bieden

Na een eerste training (van 1 week) weet je de belangrijkste voordelen van zonne-energie, technische aspecten van zonnepanelen en zijn jouw commerciële skills helemaal up-to-date. Wij bieden jou een uitdagende baan in een enthousiast en groeiend team. Je werkt voor een jonge en nieuwe organisatie die veel ondersteuning en ontwikkeling biedt. 

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie (outbound callcenter) • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands • Minimaal HBO denkniveau • Oplossingsgericht • Goede computervaardigheden. We zijn op zoek naar collega’s die tussen de 16-36 uur per week willen werken en wonen binnen een straal van 10 km van Leeuwarden. Hierbij geldt dat je minimaal 1 avond (tot 21.00 uur) beschikbaar dient te zijn en ook beschikbaar bent om op zaterdagen te werken. Dit houdt niet in dat je al deze momenten ingeroosterd zal worden.

Interesse?

Wil je samen met ons Friesland verduurzamen? Stuur dan je CV en motivatie naar info@zonvoorfriesland.nl

 

Over Zon in Friesland

Zon voor Friesland is hét zonne-energie collectief van Friesland. Het stelt zichzelf ten doel om 5.000 woningen in Friesland te voorzien van zonnepanelen. Het is initiatief wordt ondersteund door o.a. de Rabobank en het programma Energy Now van Culturele Hoofdstad 2018. Samen met lokale partijen maken we Friesland duurzamer.