enie.nl_eniaan.jpg
Producten Zon voor Friesland.png
enie.nl_eniaan.jpg

Hoe werkt het?


Voor en door Friesland

SCROLL DOWN

Hoe werkt het?


Voor en door Friesland

 

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Doordat we de zonnepanelen in grote aantallen inkopen kunnen we ze tegen een hele scherpe prijs aanbieden. De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar zijn goedkoper dan wanneer je ze individueel zou aanschaffen.

 

 
 
inschrijven zon voor friesland

Stap 1: Inschrijven

Alles begint natuurlijk met de eerste stap. Om deel te nemen aan het Zon voor Friesland collectief dien je je vrijblijvend in te schrijven. Op basis van jouw gegevens nemen we zo snel mogelijk contact op. We zullen tijdens dit contactmoment een adviesgesprek inplannen.

Stap 2: Advies

Tijdens het adviesgesprek zal de adviseur jouw situatie uitgebreid in kaart brengen en de voordelen van zonne-energie bespreken. Het adviesgesprek zal op afstand plaatsvinden. Zo heb je niemand over de vloer en kun je op je eigen gemak een persoonlijk voorstel ontvangen. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

advies zonne-energie
 
 
schouwen woning

Stap 3: Voorbereiding

Nadat je akkoord bent gegaan met het voorstel zullen we je woning nog eens grondig inspecteren op bijzonderheden. Als alle voorbereidingen zijn gedaan zal er een datum worden ingepland waarop de zonnepanelen worden ge├»nstalleerd. Dit alles gebeurt in overleg.

Stap 4: Installatie

Op de dag van installatie zal alles werkend worden opgeleverd en zal de eerste energie worden opgewekt. In dit proces werken wij uitsluitend met lokale installateurs. Zo zijn wij altijd dichtbij en stimuleren we de Friese werkgelegenheid.

stroom opwekken zonnepanelen
 
 

Zet de eerste stap. Schrijf je nu in.

 
 
 
Producten Zon voor Friesland.png

Producten


Producten


ZonvoorFriesland foto.jpg

De strengste kwaliteitseisen

Wij staan bekend om onze strenge selectieprocedure op producten. Alleen toonaangevende kwaliteit en zekerheid is voor ons goed genoeg. Wij willen samen met jou met een gerust gevoel genieten van de zonne-energie die door jouw word opgewekt. 

Om zekerheid te hebben op de energie bieden wij een garantie van maar liefst 20 jaar op onze zonnepanelen. Daarnaast staan onze zonnepanelen bekend om de excellente opbrengst bij lage instraling. Perfect geschikt voor Nederland dus. Kortom: met onze gekozen producten geniet je van het hoogste rendement op de investering.